Η ομάδα αντιμετώπισης καταστροφών της Scientology βοηθάει το Κίτο να ξεθαφτεί από μια καταστροφική κατολίσθηση

Οι Εθελοντές Λειτουργοί της Scientology από το Εκουαδόρ συνεργάζονται με ομάδες διάσωσης και συνεργεία καθαρισμού για να βοηθήσουν την πόλη να ανακάμψει.Οι πράξεις καλοσύνης είναι πραγματικά πολύτιμες, ειδικά σε ώρες ανάγκης

Οι Εθελοντές Λειτουργοί από την Εκκλησία της Scientology του Βανκούβερ ανταποκρίθηκαν αφότου πλημμύρες έσπειραν το χάος σε τεράστιες εκτάσεις γης στη νοτιοδυτική Βρετανική Κολομβία και στη βορειοδυτική Ουάσιγκτον.


Εθελοντές Λειτουργοί της Scientology: Μια χείρα βοηθείας σπέρνει χαρά στις γιορτές

Εθελοντές Λειτουργοί από την Εκκλησία της Scientology της Βουδαπέστης δουλεύουν με άλλες μη κερδοσκοπικές οργανώσεις για να χαρίσουν ευτυχισμένες γιορτές σε εκείνους που χρειάζονται υποστήριξη.


Οι Εθελοντές Λειτουργοί της Scientology μοιράζονται το πώς ήταν να βοηθούν στο Μέιφιλντ την ημέρα των Χριστουγέννων

Ήρθαν από όλη τη χώρα για να βοηθήσουν μια πόλη που καταστράφηκε από τον σίφουνα της 10ης Δεκεμβρίου, να χαρεί τις γιορτές.


Αντιμετώπιση καταστροφών με τη βοήθεια της Scientology: Αρωγή θυμάτων σε πόλεις που καταστράφηκαν από τους σίφουνες της περασμένης εβδομάδας

Η έδρα των Εθελοντών Λειτουργών της Scientology στο Λος Άντζελες ενθαρρύνει εκπαιδευμένους Εθελοντές Λειτουργούς να ανταποκριθούν σε ένα από τα πιο καταστροφικά ξεσπάσματα από σίφουνες που έχουν καταγραφεί ποτέ στις ΗΠΑ. Ολόκληρες πόλεις εξαφανίστηκαν σχεδόν από τον χάρτη, αφήνοντας άστεγους χιλιάδες ανθρώπους.


Οι Εθελοντές Λειτουργοί ανταποκρίνονται σε σίφουνα: έναν από τους χειρότερους στην ιστορία των ΗΠΑ

Στον απόηχο της καταστροφής που προκάλεσαν δεκάδες σίφουνες που ρήμαξαν έξι πολιτείες αυτό το Σαββατοκύριακο, η έδρα των Εθελοντών Λειτουργών της Scientology Διεθνώς στο Λος Άντζελες έκανε έκκληση για βοήθεια από εκπαιδευμένους Εθελοντές Λειτουργούς.


«Η βοήθεια και η φιλία είναι ο σκοπός της αντιμετώπισης καταστροφών» λένε οι εθελοντές της Scientology

Καθώς τα μέλη της Ομάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών των Εθελοντών Λειτουργών της Scientology για τον Τυφώνα Άιντα ολοκλήρωσαν δύο εβδομάδες υπηρεσίας στη Λουιζιάνα και επέστρεψαν στις οικογένειες και στις δουλειές τους, αυτό που θα τους μείνει στη μνήμη για πολύ καιρό είναι η ζεστασιά, η φιλικότητα και το θάρρος των ανθρώπων της Λουιζιάνα.


Μια Έντονη Κίτρινη Τέντα στα Σύνορα της Κολομβίας Φέρνει Ελπίδα στους Βενεζουελανούς

Οι Εθελοντές Λειτουργοί της Scientology δουλεύουν με εκκλησίες, εθελοντικές οργανώσεις και άλλες μη κερδοσκοπικές οργανώσεις στην Κούκουτα της Κολομβίας, για να βοηθήσουν τους πρόσφυγες από τη Βενεζουέλα.


Φάρος Πρακτικής Βοήθειας Λάμπει Καθώς οι Εθελοντές Λειτουργοί Βρίσκονται στην Καρδιά της Κοπεγχάγης

Οι Εθελοντές Λειτουργοί της Scientology βοηθάνε τους πάντες από κάθε κοινωνικό τομέα στην Πλατεία Gammeltorv της Κοπεγχάγης.


Οι Εθελοντές Λειτουργοί Λαμβάνουν Αναγνώριση για τη Βοήθεια Χωρίς Διακρίσεις

Μια τελετή στο κέντρο του Κληαργουότερ της Φλόριντα τίμησε τους VM που παρείχαν ανακούφιση στις κοινότητες που καταστράφηκαν από τους τυφώνες.


Βοηθώντας μια Κοινότητα του Κάνσας να Μαζέψει τα Κομμάτια της

Οι VM βοηθούν οικογένειες να καθαρίσουν αφότου ένας ανεμοστρόβιλος με πλάτος ενάμισι χιλιομέτρου διέλυσε το Λίνγουντ του Κάνσας.


Η αντιμετώπιση των προκλήσεων της ζωής στο Κουίνσλαντ

Η Paula Neal, από την κοινότητα Αβορίγινων της Γιαράμπα στην Αυστραλία, βρήκε αποτελεσματικά εργαλεία για μερικά από τα πιο δύσκολα προβλήματα της κοινότητάς της.


Κίτρινο: το χρώμα της βοήθειας στην Ουγκάντα

Οι Εθελοντές Λειτουργοί της Scientology από την Κένυα βοήθησαν τα θύματα των κατολισθήσεων στην Ανατολική Ουγκάντα να ανακάμψουν, να αναρρώσουν και να αποκτήσουν ακόμα περισσότερη δύναμη μετά απ’ αυτό.


Από τα ερείπια που άφησε πίσω του το μίσος, αναδύεται μια νέα ελπίδα για τη Σρι Λάνκα

Μια διεθνής ομάδα των VM βοήθησε τη Σρι Λάνκα όταν το είχε ανάγκη, βοηθώντας τη να δημιουργήσει μια εποχή εμπιστοσύνης και φιλίας που υπερβαίνει τις θρησκευτικές, εθνικές και πολιτιστικές διαφορές.