Επισκόπησητου Μαθήματος
ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ: ΒΟΗΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΣΘΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΣΩΜΑΤΙΚΕΣ ΒΛΑΒΕΣ

Οι άνθρωποι στη διαδικασία της ζωής μερικές φορές πληγώνονται. Το ανθρώπινο σώμα υπόκειται σε ασθένειες, τραυματισμούς και διάφορες ατυχίες ακούσιου ή ηθελημένου χαρακτήρα.

Στη μακραίωνη ιστορία τους, οι θρησκείες προσπάθησαν να ανακουφίσουν τη σωματική οδύνη του ανθρώπου. Οι μέθοδοι έχουν κυμανθεί από την προσευχή μέχρι την τοποθέτηση των χεριών, και πολλές προλήψεις γεννήθηκαν για να εξηγήσουν την περιστασιακή τους αποτελεσματικότητα. Υπήρξε, ωστόσο, μια ευρέως διαδεδομένη πεποίθηση, άσχετα με τη μέθοδο που χρησιμοποιήθηκε, ότι το πνεύμα μπορεί να έχει μια επίδραση στον οργανισμό.

Σήμερα, η ιατρική θεραπεύει το σώμα, όταν υπάρχει κάποιο πρόβλημα με αυτό. Αλλά αγνοεί σχεδόν ολοκληρωτικά τη σχέση του πνευματικού όντος με το σώμα του και την επίδραση που έχει το πνευματικό ον στο σώμα.

Το γεγονός είναι, μετά από την όποια απαραίτητη ιατρική περίθαλψη, το ίδιο το άτομο έχει μια τεράστια ικανότητα να επηρεάζει το σώμα του και την ευεξία του ή την έλλειψή της.

Ο Λ. Ρον Χάμπαρντ ανέπτυξε πολυάριθμες εφαρμογές των ανακαλύψεών του για την ψυχική και πνευματική πλευρά των σωματικών δυσκολιών ενός ατόμου. Και καθώς αναπτύχθηκαν όλο και περισσότερες τεχνικές, ένα νέο τμήμα της τεχνολογίας άρχισε να χρησιμοποιείται, που ονομάζεται «βοηθήματα».

Οι τρόποι με τους οποίους μπορεί να εφαρμοστούν τα βοηθήματα είναι σχεδόν απεριόριστοι. Πάντα βοηθούν και συχνά έχουν θαυμαστά αποτελέσματα. Δεκάδες βοηθήματα υπάρχουν σήμερα για ένα ευρύ φάσμα παθήσεων, και αρκετά από τα πιο βασικά και ευρέως χρησιμοποιούμενα περιλαμβάνονται σε αυτό το μάθημα και το αντίστοιχο βιβλιαράκι.

Ξεκινήστε τώρα >>
Λεπτομέρειες του Μαθήματος

Ευκολία στη Μελέτη

Το μάθημα αυτό είναι σχεδιασμένο να γίνεται το ένα βήμα μετά το άλλο, με ταξινομημένες στη σειρά τις αναθέσεις για διάβασμα, τις εκθέσεις και τις πρακτικές ασκήσεις.

Πριν ξεκινήσετε, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό λογαριασμό στο δικτυακό τόπο των Εθελοντών Λειτουργών. Μόλις συνδεθείτε, το πρόγραμμα στο διαδίκτυο θα σας καθοδηγήσει σε κάθε βήμα του μαθήματος προς την πλήρη ολοκλήρωσή του, με την παροχή βεβαίως όλων των υλικών που απαιτούνται, από το δικτυακό τόπο των Εθελοντών Λειτουργών.

Διάρκεια του μαθήματος

4 με 6 ώρες. Μπορείτε, ωστόσο, να κάνετε το μάθημα με το δικό σας ρυθμό. Με άλλα λόγια, δεν είναι χρονομετρούμενη. Το μάθημα είναι η υπηρεσία μας προς εσάς, δωρεάν.

Υλικά

Βιβλιαράκι: Βοηθήματα για Ασθένειες και Σωματικές Βλάβες

ή Σαηεντολογία: Θεωρία και Πράξη

Τα υλικά για το μάθημα είναι ενσωματωμένα στο μάθημα στο διαδίκτυο. Με άλλα λόγια, όταν είστε συνδεδεμένοι, μπορείτε να διαβάσετε το υλικό μέσα από το μάθημα στο διαδίκτυο καθώς κάνετε το κάθε βήμα. Ωστόσο, σας συνιστούμε να κατεβάσετε δωρεάν ή να αγοράσετε το βιβλιαράκι, για να ανατρέξετε σε αυτό και να το ξαναδείτε, όταν δεν θα είστε συνδεδεμένοι στο πρόγραμμα μαθημάτων.

Εποπτεία

Κατά τη διάρκεια του μαθήματός σας, θα εποπτεύεστε από τον υπεύθυνο για τα μαθήματα επόπτη στο διαδίκτυο, ο οποίος θα σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε ότι έχετε κατανοήσει και αποκομίσει το μέγιστο όφελος από το υλικό του μαθήματος. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι θα είστε απολύτως ικανοί να εφαρμόσετε τα δεδομένα που περιέχονται σε αυτό. Εάν έχετε οποιεσδήποτε περαιτέρω ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ

Βαθμολόγηση

Κάθε ανάθεση που θα επιστρέφετε, θα ελέγχεται από τον επόπτη του μαθήματος. Σε περίπτωση που οποιαδήποτε από τις αναθέσεις σας χρειάζεται διόρθωση, ο επόπτης σας θα σας τη στείλει πίσω, με οδηγίες για το τι να επανεξετάσετε και να διορθώσετε.

Ολοκλήρωση του Μαθήματος

Μετά την ολοκλήρωση του θα λάβετε έντυπη πιστοποίηση με το ταχυδρομείο.

Βοήθεια

Οι υπηρεσίες των μαθημάτων μας στο διαδίκτυο είναι πάντα στη διάθεσή σας. Αν οποιαδήποτε στιγμή χρειάζεστε βοήθεια με τις αναθέσεις των μαθημάτων σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον επόπτη του μαθήματός σας στο διαδίκτυο, χρησιμοποιώντας το κουμπί Βοήθεια στο πρόγραμμα μαθημάτων σας.Κουμπί στο πρόγραμμα μαθημάτων σας στο διαδίκτυο.Ξεκινήστε τώρα >>
Επιτυχίες

«Εξακολουθούσα να ψάχνω μέχρι που βρήκα τη Σαηεντολογία και τα βοηθήματα που διδάσκει. Τώρα, μπορώ να πω ότι βρήκα αυτό που έψαχνα. Από τότε που χρησιμοποίησα τα βοηθήματα, έχω αποκτήσει την ικανότητα να βοηθώ και να επηρεάζω το σώμα και την ευεξία του.

»Είναι θαυμάσιο να βλέπεις τους ανθρώπους να τα πηγαίνουν καλά και να αλλάζουν τη ζωή τους. Τώρα έχω περισσότερους φίλους και έχω αρχίσει να διδάσκω τα βοηθήματα στους οργανισμούς στους οποίους ανήκω.

»Τώρα η ζωή μου έχει ένα ουσιαστικό ενδιαφέρον, και ξέρω ότι θα μπορώ να βοηθώ τους ανθρώπους για πολύ καιρό, γιατί έχω βρει έναν αποτελεσματικό τρόπο να συμβάλλω όχι μόνο στην κοινότητά μου, αλλά σε ολόκληρη τη χώρα μου». – Φ.N.


«Χάρη σε αυτό το μάθημα είμαι τώρα σε θέση να κοιμηθώ ξανά». Πριν το μάθημα, ο γιος μου που είναι τεσσάρων χρονών είχε πολλές φορές πόνο στα πόδια του. Συνήθως είχε αυτούς τους πόνους όταν εγώ ήμουν ήδη πολύ κουρασμένη και δεν είχα δύναμη για να τον βοηθήσω.

»Αλλά όταν έμαθα για τα βοηθήματα και ξεκίνησα την εφαρμογή τους, μπορούσα να τον βοηθήσω και να τον βάλω πάλι για ύπνο, συχνά σε λιγότερο από πέντε λεπτά. Αυτό το μάθημα μας έχει βοηθήσει πολύ. Ήταν σε θέση να κοιμηθεί φαινομενικά ανώδυνα, και έχω ανακουφιστεί πολύ που βρήκα έναν τρόπο να βοηθήσω το γιο μου και ολόκληρη την οικογένειά μου (καθότι επισης υπέφεραν). Είναι τόσο εύκολο, όταν ξέρεις τι να κάνεις. Εύχομαι όλοι να μάθουν για τα βοηθήματα και να τα δοκιμάσουν». – M.Χ.

Ξεκινήστε τώρα >>
Γιατί να Κάνω Αυτό το Μάθημα;

Θα θέλατε να βοηθήσετε κάποιον που είναι άρρωστος;

Πώς μπορείτε εσείς ή κάποιος άλλος να αναρώσετε γρηγορότερα από έναν τραυματισμό;

Όταν βρισκόμαστε αντιμέτωποι με την ασθένεια ή τον τραυματισμό ενός φίλου ή μέλος της οικογένειάς μας, όλοι θα θέλαμε να βοηθήσουμε και να δώσουμε λίγη ανακούφιση. Υπάρχουν τεχνικές που μπορείτε να μάθετε ώστε να μπορείτε να κάνετε ακριβώς αυτό. Ονομάζονται «βοηθήματα» και είναι εύκολο να τα μάθει κανείς και απλά στην εφαρμογή. Σε συνδυασμό με την ιατρική περίθαλψη, τα βοηθήματα μπορούν να επιταχύνουν σημαντικά τη θεραπεία και το χρόνο ανάρωσης. Και δίνοντας ένα βοήθημα σε κάποιον, μπορείτε να έχετε την ικανοποίηση της βεβαιότητας ότι βοηθήσατε.

Στο δωρεάν μάθημα στο ίντερνετ, Βοηθήματα για Ασθένειες και Σωματικές Βλάβες, μάθετε:

  • Τις βασικές αρχές των βοηθημάτων
  • Βοηθήματα για την ανακούφιση από τον πόνο και την ταλαιπωρία
  • Ένα βοήθημα για ένα αναίσθητο άτομο και ένα άλλο για να κάνετε ένα μεθυσμένο άτομο νηφάλιο
Ξεκινήστε τώρα >>