ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΟΝΤΑΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΤΑΪΛΑΝΔΗΣ ΜΕ ΕΡΓΑΛΕΙΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΖΩΗ

Οι Εθελοντές Λειτουργοί εκπαιδεύουν μαθητές στο Δημοτικό Σχολείο Wat Prapathanporn στην παράδοση βοηθημάτων.

Οι Εθελοντές Λειτουργοί στην Ταϊλάνδη εργάζονται για να φέρουν την ειρήνη πίσω σε ένα έθνος που βρίσκεται υπό στρατιωτικό νόμο.

Το Lumpini Park στην Μπανγκόκ της Ταϊλάνδης πήρε το όνομά του από το Λουμπίνι στο Νεπάλ, τη γενέτειρα του Βούδα. Αρχικά εγκαθιδρύθηκε σε βασιλική ιδιοκτησία τη δεκαετία του 1920 από τον Βασιλιά Rama VI. Όπως το πάρκο, το έθνος των βουδιστών φέρει ένα πνεύμα ανοχής, ηρεμίας και γαλήνης. Παρ’ όλα αυτά, με το στρατιωτικό καθεστώς να ισχύει από το πραξικόπημα του 2014, υπάρχουν κύματα στη λίμνη της Ταϊλάνδης.

Αυτό που επανέφερε μια σπίθα ελπίδας για το Lumpini Park ήταν οι τρίκορφες κίτρινες τέντες της Περιοδείας Καλής Θέλησης στη Νοτιοανατολική Ασία των Εθελοντών Λειτουργών της Scientology. Ο επικεφαλής του Ερυθρού Σταυρού Si Racha τέλεσε τα εγκαίνια και μια παράσταση με νικηφόρα τύμπανα και Ταϊλανδούς χορευτές –που παραδοσιακά χρησιμοποιούνται για να ανυψώσουν το ηθικό των στρατιωτών της Ταϊλάνδης σε καιρό πολέμου– έφεραν χαμόγελα στους συμμετέχοντες. Μόλις άνοιξε η τέντα, διεξάχθηκαν σεμινάρια για τα Βοηθήματα για Ασθένειες και Σωματικές Βλάβες, τους Στόχους και τα Ιδανικά και ένα τρίτο για το Μάθημα Επικοινωνίας.

Καθώς οι Ταϊλανδοί ζουν περισσότερο και έχουν λιγότερα παιδιά, η οικογενειακή δομή δεν είναι πλέον οι μεγάλες οικογένειες, που κάποτε έδιναν στους ανθρώπους μια κοινότητα και ένα σύστημα υποστήριξης. Ταυτόχρονα, οι γονείς σε φτωχές αγροτικές περιοχές αφήνουν τα παιδιά τους στη φροντίδα των παππούδων τους, ενώ αναζητούν καλύτερες οικονομικές ευκαιρίες στις πόλεις.

«Η τέντα Καλής Θέλησης “Κάτι Μπορεί να Γίνει γι’ Αυτό” έφτασε στην Ταϊλάνδη για να βοηθήσει τους πολίτες να βελτιώσουν τις ικανότητές τους».

Έτσι, οι Εθελοντές Λειτουργοί επικεντρώθηκαν στην υποστήριξη των παιδιών και της μονάδας της οικογένειας. Επομένως, έδωσαν μια σειρά από σεμινάρια στο Δημοτικό Σχολείο Wat Prapathanporn, προσεγγίζοντας 139 μαθητές, καθώς και τους δασκάλους τους. Τα σεμινάρια επικεντρώθηκαν στα εργαλεία για να είναι ευτυχισμένοι και να δίνουν βοηθήματα για να βοηθήσουν με την πνευματική και τη σωματική πίεση. Εκπαίδευσαν ακόμη μέλη του Village Health Volunteers στα βοηθήματα.

Η Universal Daily News ανακοίνωσε ότι «Η τέντα Καλής Θέλησης “Κάτι Μπορεί να Γίνει γι’ Αυτό” έφτασε στην Ταϊλάνδη για να βοηθήσει τους πολίτες να βελτιώσουν τις ικανότητές τους». Η περιοδεία προσέγγισε πάνω από 30.000 ανθρώπους με το μήνυμα της ελπίδας στον πρώτο μήνα, και μόλις έχουν αρχίσει.ΓΕΓΟΝΟΤΑ

ΟΙ ΠΕΡΙΟΔΕΙΕΣ ΚΑΛΗΣ ΘΕΛΗΣΗΣ ΦΤΑΝΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ
Κανένα μέρος δεν είναι πολύ μακριά ή ξεχασμένο για τις Περιοδείες Καλής Θέλησης των Εθελοντών Λειτουργών της Scientology.

549

ΤΟΠΟΘΕΣΙΕΣ

επισκέφθηκαν διεθνώς οι Περιοδείες Καλής Θέλησης των Εθελοντών Λειτουργών κατά το περασμένο έτος

23.378

ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΚΑΝ

ως Εθελοντές Λειτουργοί από τις Περιοδείες Καλής Θέλησης αυτή τη χρονιά και μόνο

60.520

ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΣΕ ΤΑΞΙΔΙΑ

από Περιοδείες Καλής Θέλησης φέτος για να προσεγγίσουμε τους πάντες, παντού

135.681

ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΕΣ ΩΡΕΣ

συνεισφοράς σε έναν χρόνο, παραδίδοντας την Τεχνολογία του Λ. Ρον Χάμπαρντ για την ανταπόκριση σε καταστροφές και την επίλυση των προβλημάτων της ζωής

336.491

ΑΤΟΜΑ

έλαβαν βοήθεια σε ατομική βάση από Περιοδείες Καλής Θέλησης φέτοςΒΟΗΘΗΣΤΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΑΝΑΚΟΥΦΙΣΗ

Οι Εθελοντές Λειτουργοί βρίσκονται σε ετοιμότητα σε όλο τον κόσμο και όλο το 24ωρο για να ανταποκριθούν σε οποιαδήποτε καταστροφή. Η συνεισφορά σας θα χρηματοδοτήσει τα ταξίδια των εθελοντών καθώς και τα τρόφιμα, το νερό, τις τέντες και τις ιατρικές προμήθειες για τα θύματα των καταστροφών.