Επισκόπησητου Μαθήματος
ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: ΠΑΙΔΙΑ

Το πώς να μεγαλώσεις ένα ευτυχισμένο, υγιές παιδί είναι κάτι που οι περισσότεροι γονείς δε διδάσκονται. Στην πραγματικότητα, πολλοί κάνουν λάθη σε όλη τη πορεία, αν και έχουν τις καλύτερες προθέσεις. Συνεπώς, είναι πάρα πολύ συχνό να συναντήσει κανείς μια δυσάρεστη κατάσταση στις οικογένειες, με συνεχή τριβή μεταξύ γονέων και παιδιών.

Δεν είναι φυσιολογικό. Στην πραγματικότητα, μπορεί να αποφευχθεί εντελώς. Ο Λ. Ρον Χάμπαρντ ανέπτυξε πολές μεθόδους για να αναδείξετε τον καλύτερο εαυτό ενός παιδιού - και των γονιών του. Σε αυτό το μάθημα και το αντίστοιχο βιβλίο, θα διαβάσετε για μερικές από αυτές τις μεθόδους και θα ανακαλύψετε πώς να μεγαλώσετε ένα παιδί χωρίς να δαμάσετε τον ενθουσιασμό του, πώς να έχετε ένα παιδί που να είναι πρόθυμο να συμβάλει στην οικογένεια, και πώς να βοηθήσετε ένα παιδί να ξεπεράσει γρήγορα τις καθημερινές αναστατώσεις και δοκιμασίες της ζωής.

Η ανατροφή των παιδιών θα έπρεπε να είναι κάτι ευχάριστο. Και μπορεί να είναι. Στην πραγματικότητα μπορεί να είναι μια από τις πιο ανταποδοτικές ανθρώπινες εμπειρίες. Η εφαρμογή των αρχών της Σαηεντολογίας για παιδιά μπορεί να εξασφαλίσει ότι είναι χαρούμενα, στοργικά και παραγωγικά, και ότι θα γίνουν άξια μέλη της κοινωνίας στην οποία ζούμε.

Ξεκινήστε τώρα >>
Λεπτομέρειες του Μαθήματος

Ευκολία στη Μελέτη

Το μάθημα αυτό είναι σχεδιασμένο να γίνεται το ένα βήμα μετά το άλλο, με ταξινομημένες στη σειρά τις αναθέσεις για διάβασμα, τις εκθέσεις και τις πρακτικές ασκήσεις.

Πριν ξεκινήσετε, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό λογαριασμό στο δικτυακό τόπο των Εθελοντών Λειτουργών. Μόλις συνδεθείτε, το πρόγραμμα στο διαδίκτυο θα σας καθοδηγήσει σε κάθε βήμα του μαθήματος προς την πλήρη ολοκλήρωσή του, με την παροχή βεβαίως όλων των υλικών που απαιτούνται, από το δικτυακό τόπο των Εθελοντών Λειτουργών.

Διάρκεια του μαθήματος

6 με 7 ώρες. Μπορείτε, ωστόσο, να κάνετε το μάθημα με το δικό σας ρυθμό. Με άλλα λόγια, δεν είναι χρονομετρούμενη. Το μάθημα είναι η υπηρεσία μας προς εσάς, δωρεάν.

Υλικά

Βιβλιαράκι: Παιδιά

ή Σαηεντολογία: Θεωρία και Πράξη

Τα υλικά για το μάθημα είναι ενσωματωμένα στο μάθημα στο διαδίκτυο. Με άλλα λόγια, όταν είστε συνδεδεμένοι, μπορείτε να διαβάσετε το υλικό μέσα από το μάθημα στο διαδίκτυο καθώς κάνετε το κάθε βήμα. Ωστόσο, σας συνιστούμε να κατεβάσετε δωρεάν ή να αγοράσετε το βιβλιαράκι, για να ανατρέξετε σε αυτό και να το ξαναδείτε, όταν δεν θα είστε συνδεδεμένοι στο πρόγραμμα μαθημάτων.

Εποπτεία

Κατά τη διάρκεια του μαθήματός σας, θα εποπτεύεστε από τον υπεύθυνο για τα μαθήματα επόπτη στο διαδίκτυο, ο οποίος θα σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε ότι έχετε κατανοήσει και αποκομίσει το μέγιστο όφελος από το υλικό του μαθήματος. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι θα είστε απολύτως ικανοί να εφαρμόσετε τα δεδομένα που περιέχονται σε αυτό. Εάν έχετε οποιεσδήποτε περαιτέρω ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ

Βαθμολόγηση

Κάθε ανάθεση που θα επιστρέφετε, θα ελέγχεται από τον επόπτη του μαθήματος. Σε περίπτωση που οποιαδήποτε από τις αναθέσεις σας χρειάζεται διόρθωση, ο επόπτης σας θα σας τη στείλει πίσω, με οδηγίες για το τι να επανεξετάσετε και να διορθώσετε.

Ολοκλήρωση του Μαθήματος

Μετά την ολοκλήρωση του θα λάβετε έντυπη πιστοποίηση με το ταχυδρομείο.

Βοήθεια

Οι υπηρεσίες των μαθημάτων μας στο διαδίκτυο είναι πάντα στη διάθεσή σας. Αν οποιαδήποτε στιγμή χρειάζεστε βοήθεια με τις αναθέσεις των μαθημάτων σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον επόπτη του μαθήματός σας στο διαδίκτυο, χρησιμοποιώντας το κουμπί Βοήθεια στο πρόγραμμα μαθημάτων σας.Κουμπί στο πρόγραμμα μαθημάτων σας στο διαδίκτυο.Ξεκινήστε τώρα >>
Επιτυχίες

«Έχω κάνει πολλά μαθήματα ανατροφής παιδιών στο πανεπιστήμιο, και τι έμαθα από αυτά; Τίποτα! Και πρέπει να πω πως δεν συμφωνούσα με πολλά από τα πράγματα που διδάσκανε. Μισούσα το γεγονός ότι τα μαθήματα του πανεπιστημίου έβλεπαν το παιδί σαν κάποιο διαφορετικό είδος. Αλλά το βιβλιαράκι Τα Παιδιά λέει ότι τα παιδιά είναι μικροί ενήλικες.

»Αυτό το βιβλίο περιέχει πολύ χρήσιμες μεθόδους που λειτουργούν πραγματικά. Είναι μια σημαντική επιτυχία για μένα, γιατί δουλεύω με τα παιδιά κάθε μέρα και είναι το μόνο βιβλίο που έχω διαβάσει, με τις πληροφορίες του οποίου πραγματικά συμφωνώ!

»Θα το συνιστούσα στον καθένα, όχι μόνο στα άτομα που έχουν παιδιά ή εργάζονται με παιδιά, αλλά σε όλους. Όπως όλα τα βιβλία του Λ. Ρον Χάμπαρντ, είναι εύκολο να διαβαστεί και να κατανοηθεί, είναι οργανωμένο, και οι πληροφορίες που παρέχει είναι ανεκτίμητες». – A.M.


«Το Μάθημα για τα Παιδιά μού προσέφερε τη μοναδική ευκαιρία να μάθω για την σωστή εκπαίδευση του παιδιού, την ανατροφή ενός ευτυχισμένου και υγιούς παιδιού, αλλά και τις αναρίθμητες εσωτερικές ικανότητες με τις οποίες είναι προικισμένα τα παιδιά.

»Κατά τη διάρκεια αυτού του μαθήματος, έχω μάθει να αγαπώ, να εκτιμώ και να αναγνωρίζω τις συνεισφορές του μικρού μου αδελφού άσχετα από το πόσο μικρές μπορεί να είναι για την οικογένεια. Ως αποτέλεσμα, ο μικρός μου αδελφός ζει τώρα σε ένα διαφορετικό κόσμο, έναν κόσμο όπου τακτοποιεί το δωμάτιό του από μόνος του, βάζει τα πράγματα στη σωστή τους θέση, χωρίς κανένας να τον προτρέπει και προς έκπληξή μου προσφέρεται να με βοηθήσει στην κουζίνα.

»Επιπλέον, έχω σταματήσει να διακόπτω τις αποφάσεις του και να του βάζω αυστηρούς περιορισμούς σχετικά με τους φίλους που πρέπει να έχει, με το πού πρέπει και δεν πρέπει να πάει, κλπ. Από τότε έχει μεγαλώσει και είναι το υπέροχο παιδί που είχα ονειρευτεί. Δεν επαναστατεί πια, διότι παρεμβαίνω μόνο για να βελτιώσει ορισμένες από τις αποφάσεις του και δεν του επιβάλλω τις δικές μου. Ευτυχώς, το όνειρό του να γίνει ένας επιστήμονας πληροφορικής είναι επίσης σε καλό δρόμο». – E.T.

Ξεκινήστε τώρα >>
Γιατί να Κάνω Αυτό το Μάθημα;

Τα μεγαλώνετε σωστά;

Σας ανησυχεί η υγεία του παιδιού σας και η μελλοντική του ευτυχία; Ως γονέας, ανησυχείτε μήπως τα κάνετε όλα λάθος;

Οι γονείς σήμερα κατακλύζονται από συμβουλές για την ανατροφή των παιδιών-είτε από φίλους και οικογένεια ή τελευταία από ανεφάρμοστες θεωρίες "ειδικών" για την ανατροφή των παιδιών. Πολύ λίγα από αυτά φέρνουν μεγαλύτερη κατανόηση των παιδιών ή κάνουν κάτι για την αντιμετώπιση των αβεβαιοτήτων του να είσαι γονέας.

Αλλά υπάρχουν θεμελιώδεις και δοκιμασμένες μεθόδοι που βοηθούν να διαλύσουν τα μυστήρια του να είσαι γονέας και να δώσουν σε κάθε γονέα τα εργαλεία για να βοηθήσει τα παιδιά του να μεγαλώσουν και να είναι ευτυχισμένα, ικανά και υπεύθυνα.

Μάθετε:

  • Τι σχέση έχει η πειθαρχία με την ανατροφή ενός παιδιού
  • Πώς να βοηθήσετε ένα παιδί να καθορίσει τι θέλει από τη ζωή
  • Απλές τεχνικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να βοηθήσετε τραυματισμένα ή ταλαιπωρημένα παιδιά
Ξεκινήστε τώρα >>