Επισκόπησητου Μαθήματος
ΜΑΘΗΜΑ: ΗΘΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΗΘΙΚΗΣ

Ο Άνθρωπος για πολύ καιρό θεωρεί ότι η ηθική είναι ένα θέμα που του προκαλεί σύγχυση. Τις τελευταίες δεκαετίες η σύγχυση είναι ακόμα μεγαλύτερη Πώς ξέρει ένα άτομο αν αυτό που κάνει είναι σωστό ή λάθος;

Με τόσες πιέσεις που άγουν και φέρουν ένα άτομο, πώς μπορεί να είναι βέβαιος ότι οι επιλογές του θα είναι οι καλύτερες για τον εαυτό του, την οικογένειά του, για το μέλλον του και για κάθε τομέα της ζωής του;

Σε αυτό το ΔΩΡΕΑΝ ΜΑΘΗΜΑ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ θα μάθετε:

  • Τις ακριβείς φόρμουλες για να βελτιώσετε σταθερά κάθε τομέα της ζωής σας.
  • Γιατί κάποιοι οργανισμοί βγαίνουν πιο ανίσχυροι από μια κρίση και πώς να επιδιορθώνετε μια τέτοια κατάσταση.
  • Πώς να διατηρήσετε μια ισχυρή θέση με επιρροή
Ξεκινήστε τώρα >>
Λεπτομέρειες του Μαθήματος

Ευκολία στη Μελέτη

Το μάθημα αυτό είναι σχεδιασμένο να γίνεται το ένα βήμα μετά το άλλο, με ταξινομημένες στη σειρά τις αναθέσεις για διάβασμα, τις εκθέσεις και τις πρακτικές ασκήσεις.

Πριν ξεκινήσετε, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό λογαριασμό στο δικτυακό τόπο των Εθελοντών Λειτουργών. Μόλις συνδεθείτε, το πρόγραμμα στο διαδίκτυο θα σας καθοδηγήσει σε κάθε βήμα του μαθήματος προς την πλήρη ολοκλήρωσή του, με την παροχή βεβαίως όλων των υλικών που απαιτούνται, από το δικτυακό τόπο των Εθελοντών Λειτουργών.

Διάρκεια του μαθήματος

8 με 10 ώρες. Μπορείτε, ωστόσο, να κάνετε το μάθημα με το δικό σας ρυθμό. Με άλλα λόγια, δεν είναι χρονομετρούμενη. Το μάθημα είναι η υπηρεσία μας προς εσάς, δωρεάν.

Υλικά

Βιβλιαράκι: Ηθική και Καταστάσεις Ηθικής

ή Σαηεντολογία: Θεωρία και Πράξη

Τα υλικά για το μάθημα είναι ενσωματωμένα στο μάθημα στο διαδίκτυο. Με άλλα λόγια, όταν είστε συνδεδεμένοι, μπορείτε να διαβάσετε το υλικό μέσα από το μάθημα στο διαδίκτυο καθώς κάνετε το κάθε βήμα. Ωστόσο, σας συνιστούμε να κατεβάσετε δωρεάν ή να αγοράσετε το βιβλιαράκι, για να ανατρέξετε σε αυτό και να το ξαναδείτε, όταν δεν θα είστε συνδεδεμένοι στο πρόγραμμα μαθημάτων.

Εποπτεία

Κατά τη διάρκεια του μαθήματός σας, θα εποπτεύεστε από τον υπεύθυνο για τα μαθήματα επόπτη στο διαδίκτυο, ο οποίος θα σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε ότι έχετε κατανοήσει και αποκομίσει το μέγιστο όφελος από το υλικό του μαθήματος. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι θα είστε απολύτως ικανοί να εφαρμόσετε τα δεδομένα που περιέχονται σε αυτό. Εάν έχετε οποιεσδήποτε περαιτέρω ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ

Βαθμολόγηση

Κάθε ανάθεση που θα επιστρέφετε, θα ελέγχεται από τον επόπτη του μαθήματος. Σε περίπτωση που οποιαδήποτε από τις αναθέσεις σας χρειάζεται διόρθωση, ο επόπτης σας θα σας τη στείλει πίσω, με οδηγίες για το τι να επανεξετάσετε και να διορθώσετε.

Ολοκλήρωση του Μαθήματος

Μετά την ολοκλήρωση του θα λάβετε έντυπη πιστοποίηση με το ταχυδρομείο.

Βοήθεια

Οι υπηρεσίες των μαθημάτων μας στο διαδίκτυο είναι πάντα στη διάθεσή σας. Αν οποιαδήποτε στιγμή χρειάζεστε βοήθεια με τις αναθέσεις των μαθημάτων σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον επόπτη του μαθήματός σας στο διαδίκτυο, χρησιμοποιώντας το κουμπί Βοήθεια στο πρόγραμμα μαθημάτων σας.Κουμπί στο πρόγραμμα μαθημάτων σας στο διαδίκτυο.Ξεκινήστε τώρα >>
Επιτυχίες

«Η επιστήμη της ηθικής και της δικαιοσύνης είναι από καιρό στο επίκεντρο της ανθρωπότητας. Είμαστε μόνο τόσο άνθρωποι όσο είναι το σύστημα δικαιοσύνης μας, και όπως χειριζόμαστε ο ένας τον άλλον. Στο Μάθημα του Εθελοντή Λειτουργού της Σαηεντολογίας, Ηθική και Καταστάσεις Ηθικής, ο Λ. Ρον Χάμπαρντ έχει ξεδιπλώσει ένα ολοκληρωμένο σύνολο εργαλείων για να χρησιμοποιήσουμε στη ζωή μας.

»Διδάσκοντας τους ανθρώπους πώς να αναγνωρίζουν τις ακριβείς καταστάσεις ύπαρξης, και πώς να εφαρμόσουν τις φόρμουλες και τα βήματα γι’αυτές, μπορούν να βρούν πολύ βελτιωμένους τους εαυτούς τους, καθώς και την αύξηση της ποιότητας της ζωής τους να μην σταματά.

»Έχοντας ακολουθήσει αυτά τα βήματα, έχω βρει τον εαυτό μου τόσο απασχολημένο στη ζωή –με πολλές πτυχές της να έχουν βελτιωθεί– που το μεγαλύτερο πρόβλημά μου τώρα είναι να διασφαλίσω την ισορροπία σε όλους αυτούς τους τομείς.

»Ποτέ πριν δεν είχα φτάσει τη ζωή μου να είμαι τόσο ευτυχισμένος άνθρωπος. Είχα επίσης μια στιγμή "συνειδητοποίησης", σχετικά με το γιατί οι άνθρωποι χωρίς ηθική τείνουν να ζουν σε ένα πολύ χαμηλότερο επίπεδο ύπαρξης. Αυτό το κέρδος και μόνο μου εξηγεί γιατί πολλοί από τους παλιότερους φίλους μου βρήκαν τους εαυτούς τους εγκλωβισμένους μέσα σε μια επαναλαμβανόμενη κατάσταση.

»Οι επιδεξιότητες αυτού του μαθήματος θα έπρεπε να μαθευτούν από τον καθένα, και οι ζωές τους θα ήταν μια πολύ διαφορετική υπόθεση». – Σ.Χ.


«Είχα τεράστια κέρδη από αυτό το Μάθημα Εθελοντών Λειτουργών που έκανα. Ακολουθώντας τις οδηγίες επανέφερα ξανά τις στατιστικές μου για τα οικονομικά προς μια θετική κατεύθυνση. Πριν τελειώσει το μάθημα το χρέος στις πιστωτικές μου κάρτες ήταν μέχρι το λαιμό μου, και μέσα σε μόλις ένα μήνα μετά την ολοκλήρωση του μαθήματος το έχω μειώσει πάνω από 90%!

»Απλά έπρεπε να βρω τη ροπή της στατιστικής και να βεβαιωθώ ότι ακολουθώ τη φόρμουλα της κατάστασης αφθονίας σωστά, όταν ήρθαν τα χρήματα ». – Σ. Μ.


«Πριν από αυτό το μάθημα, αγνοούσα παντελώς τις δικές μου καταστάσεις καθώς και των άλλων στη δουλειά μου. Βίωσα πολλά προβλήματα στην καριέρα μου στο παρελθόν λόγω της έλλειψης αυτής της γνώσης. Μερικές φορές κάνουμε λάθος πράγματα στη σωστή στιγμή και κάνουμε σωστά πράγματα σε λάθος χρόνο.

»Αυτό το μάθημα με οδήγησε στο σωστό μονοπάτι στο οποίο πρέπει να δουλέψω – τι να κάνω σε αυτή τη στιγμή και τι να μην κάνω σε αυτή τη στιγμή. Μου έδωσε την τεχνική για να δω τα προβλήματα και στη συνέχεια να τα διορθώσω μέσα από επιστημονική μεθοδολογία. Αυτό το μάθημα με έκανε να συνειδητοποιήσω τα δικά μου λάθη καθώς και των άλλων στη δουλειά. Αν δεν το είχα παρακολουθήσει, μπορώ να πω με σιγουριά ότι ποτέ δε θα είχα καταλάβει τα μυστικά αυτού του κομματιού της ζωής.

»Τέλος, θα ήθελα να προσθέσω, ότι πραγματικά είναι αποτελεσματικό αν εφαρμοσθεί σωστά. Τώρα έχω πολύ περισσότερη κατανόηση του χώρου εργασίας μου και μπορώ να βοηθήσω και άλλους.

»Ευχαριστώ την επόπτρια του μαθήματός μου για τη βοήθειά της και τις ανεκτίμητες οδηγίες της και τον Λ. Ρον Χάμπαρντ». – A.M.

Ξεκινήστε τώρα >>
Γιατί να Κάνω Αυτό το Μάθημα;

Αφήνετε το μέλλον σας στην τύχη;

Νιώθετε ότι η επιτυχία ή η αποτυχία σας στη ζωή είναι απλά θέμα τύχης; Νιώθετε ανήμποροι να βελτιώσετε την ζωή σας;

Σχεδόν ο καθένας θα ήθελε να βελτιώσει τις συνθήκες στη ζωή του. Και πώς γίνεται αυτό;

Τι θα γινόταν αν υπήρχαν ακριβείς φόρμουλες που θα μπορούσε κάποιος να ακολουθήσει για να βελτιώσει την κατάσταση σε οποιαδήποτε πλευρά της ζωής του όπως την εκπαίδευση, τον γάμο ή την καριέρα;

Λοιπόν, υπάρχουν, και περιέχονται σε αυτό το μάθημα.

Αυτά είναι ακριβή εργαλεία τα οποία, όταν εφαρμόζονται σωστά, θέτουν τέλος στη συρρίκνωση, την ανησυχία και την θλίψη, και σηματοδοτούν μια νέα εποχή σταθερότητας, επέκτασης, επιρροής και ευημερίας.

Μάθετε:

  • Τις ακριβείς φόρμουλες για να βελτιώνετε σταθερά κάθε πλευρά της ζωής
  • Γιατί ορισμένοι οργανισμοί αναδύονται πιο συρρικνωμένοι μετά από μια κρίση, και τη λύση αυτής της κατάστασης
  • Πώς να διατηρείτε μια ισχυρή θέση με επιρροή
Ξεκινήστε τώρα >>