Επισκόπησητου Μαθήματος
ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: ΒΑΣΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ ΔΗΜΟΣΙΩΝ ΣΧΕΣΕΩΝ

Οι δημόσιες σχέσεις παρέχουν τα μέσα για να επικοινωνήσετε τις ιδέες σας και να τις αποδεχτούν οι άλλοι - μια ζωτική ικανότητα όταν ασχολείστε με νέες ιδέες. Μάθετε πώς να κερδίζετε υποστήριξη για τα έργα και τις πράξεις σας.

Επειδή οι δημόσιες σχέσεις θεωρούνται γενικά μια μέθοδος για να κερδίσει κάποιος δημοσιότητα, έχουν υποβληθεί σε σοβαρούς περιορισμούς κατά το παρελθόν. Αυτό ήταν ένα πεδίο που είχε ελλείψεις σε ορισμένα βασικά στοιχεία απαραίτητα για την επιτυχία του. Τώρα, λόγω σημαντικών ανακαλύψεων στη Σαηεντολογία η όλη δραστηριότητα έχει γίνει πολύ πιο χρήσιμη και αποτελεσματική.

Η τελειοποίηση των δημοσίων σχέσεων από τον Λ. Ρον Χάμπαρντ όχι μόνο καθιστά τις δημόσιες σχέσεις απαραίτητες, αλλά καταργεί τους προηγούμενους εγγενείς περιορισμούς. Αν και η πλήρης τεχνολογία είναι ευρεία, οι βασικές αρχές που καλύπτονται εδώ, θα έχουν μεγάλη αξία για οποιονδήποτε έχει έναν αξιόλογο σκοπό.

Ξεκινήστε τώρα >>
Λεπτομέρειες του Μαθήματος

Ευκολία στη Μελέτη

Το μάθημα αυτό είναι σχεδιασμένο να γίνεται το ένα βήμα μετά το άλλο, με ταξινομημένες στη σειρά τις αναθέσεις για διάβασμα, τις εκθέσεις και τις πρακτικές ασκήσεις.

Πριν ξεκινήσετε, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό λογαριασμό στο δικτυακό τόπο των Εθελοντών Λειτουργών. Μόλις συνδεθείτε, το πρόγραμμα στο διαδίκτυο θα σας καθοδηγήσει σε κάθε βήμα του μαθήματος προς την πλήρη ολοκλήρωσή του, με την παροχή βεβαίως όλων των υλικών που απαιτούνται, από το δικτυακό τόπο των Εθελοντών Λειτουργών.

Διάρκεια του μαθήματος

5 με 6 ώρες. Μπορείτε, ωστόσο, να κάνετε το μάθημα με το δικό σας ρυθμό. Με άλλα λόγια, δεν είναι χρονομετρούμενη. Το μάθημα είναι η υπηρεσία μας προς εσάς, δωρεάν.

Υλικά

Βιβλιαράκι: Βασικές Αρχές Δημοσίων Σχέσεων

ή Σαηεντολογία: Θεωρία και Πράξη

Τα υλικά για το μάθημα είναι ενσωματωμένα στο μάθημα στο διαδίκτυο. Με άλλα λόγια, όταν είστε συνδεδεμένοι, μπορείτε να διαβάσετε το υλικό μέσα από το μάθημα στο διαδίκτυο καθώς κάνετε το κάθε βήμα. Ωστόσο, σας συνιστούμε να κατεβάσετε δωρεάν ή να αγοράσετε το βιβλιαράκι, για να ανατρέξετε σε αυτό και να το ξαναδείτε, όταν δεν θα είστε συνδεδεμένοι στο πρόγραμμα μαθημάτων.

Εποπτεία

Κατά τη διάρκεια του μαθήματός σας, θα εποπτεύεστε από τον υπεύθυνο για τα μαθήματα επόπτη στο διαδίκτυο, ο οποίος θα σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε ότι έχετε κατανοήσει και αποκομίσει το μέγιστο όφελος από το υλικό του μαθήματος. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι θα είστε απολύτως ικανοί να εφαρμόσετε τα δεδομένα που περιέχονται σε αυτό. Εάν έχετε οποιεσδήποτε περαιτέρω ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ

Βαθμολόγηση

Κάθε ανάθεση που θα επιστρέφετε, θα ελέγχεται από τον επόπτη του μαθήματος. Σε περίπτωση που οποιαδήποτε από τις αναθέσεις σας χρειάζεται διόρθωση, ο επόπτης σας θα σας τη στείλει πίσω, με οδηγίες για το τι να επανεξετάσετε και να διορθώσετε.

Ολοκλήρωση του Μαθήματος

Μετά την ολοκλήρωση του θα λάβετε έντυπη πιστοποίηση με το ταχυδρομείο.

Βοήθεια

Οι υπηρεσίες των μαθημάτων μας στο διαδίκτυο είναι πάντα στη διάθεσή σας. Αν οποιαδήποτε στιγμή χρειάζεστε βοήθεια με τις αναθέσεις των μαθημάτων σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον επόπτη του μαθήματός σας στο διαδίκτυο, χρησιμοποιώντας το κουμπί Βοήθεια στο πρόγραμμα μαθημάτων σας.Κουμπί στο πρόγραμμα μαθημάτων σας στο διαδίκτυο.Ξεκινήστε τώρα >>
Επιτυχίες

«Νιώθω ευλογημένος μετά από την πρακτική που έκανα χρησιμοποιώντας το βιβλίο για τις δημόσιες σχέσεις. Μπορώ να επικοινωνώ ως επαγγελματίας σχετικά με τεχνικά θέματα.

»Η αποκάλυψη (όπως την αποκαλώ) σχετικά με το νόμο του παραληφθέντος δεδομένου ήταν πολύ πραγματική για μένα. Αντιμετώπιζα προβλήματα στις σχέσεις με τους φίλους μου. Έμοιαζε να μην ξέρουν πολλά για ’μένα, εξαιτίας του τρόπου που συμπεριφερόμουνα. Με λίγα λόγια, ποτέ δεν είχαν πολύ πραγματικότητα για μένα.

»Στη συνέχεια, προέκυψε μια ευκαιρία και ορίστηκα πρόσφατα ως εκπρόσωπος της τάξης στο κολέγιο. Φανταστείτε να είστε στο επίκεντρο επίλυσης θεμάτων των φοιτητών έχοντας αντιμέτωπη τη διοίκηση.

»Εκεί είναι που πρέπει να εφαρμόσεις το εργαλείο της στοργής, της πραγματικότητας και της επικοινωνίας. Πρόκειται για ένα πρωτοποριακό εργαλείο επικοινωνίας. Το δοκίμασα για να βοηθήσω τους συμφοιτητές μου να πιέσουν τη διοίκηση για αυτό που ήθελαν. Όντας ο μόνος σύνδεσμος μεταξύ των φοιτητών και της διοίκησης, τους βοήθησα να κατανοήσουν ο ένας τον άλλο, χρησιμοποιώντας στοργή, πραγματικότητα και επικοινωνία.

»Νιώθω σημαντικός, και η παραμικρή μου απουσία μου γίνεται αισθητή. Αυτό είναι για μένα επιτυχία». – Λ.K.


«Αυτό το μάθημα μου έχει πραγματικά δείξει έναν καλό τρόπο να τα πηγαίνω καλά με τους άλλους και να μπορώ να μεταδίδω ιδέες.

»Τα βήματα με τα οποία το πετυχαίνεις αυτό, έχουν αποτελέσματα και μου αρέσει το γεγονός ότι η θετική πρόθεση αποτελεί τη βάση μετάδοσης ιδεών. Και έτσι κανείς δεν αισθάνεται ότι τον αγνοούν, όλοι αισθάνονται ότι έχουν ακουστεί και ότι οι ιδέες που θα επικρατήσουν θα είναι για το καλύτερο.

»Επίσης, είναι πολύ καλό να γνωρίζεις πώς να αντιμετωπίζεις φήμες και κουτσομπολιά. Νιώθω πιο ικανός να αντιμετωπίσω τις φήμες μετά από αυτό το μάθημα, και πραγματικά το χρειαζόμουν αυτό ώστε να είμαι ισχυρός αντί να αποτραβιέμαι». – M.Ντ.

Ξεκινήστε τώρα >>
Γιατί να Κάνω Αυτό το Μάθημα;

Αναστατώνεστε όταν σας παραβλέπουν;

Εάν δεν μπορείτε να καταλάβετε γιατί κάποιος αποτυγχάνει να συνειδητοποιήσει τις δυνατότητές σας, αυτό που μπορεί να συμβαίνει είναι ότι κανείς δεν τους έχει πει γι’αυτές. Ή αν νομίζετε ότι οι άνθρωποι πρέπει να σχηματίζουν ουρές στις πόρτες της επιχείρησής σας και δε συμβαίνει αυτό, ο λόγος μπορεί να είναι, ότι απλώς δεν γνωρίζουν πού βρίσκεται η μπροστινή πόρτα της επιχείρησής σας.

Είναι απλά θέμα χρήσης της τεχνολογίας των δημοσίων σχέσεων.

Το θέμα των δημοσίων σχέσεων ορίζεται ως καλά έργα σωστά διαφημισμένα και υπάρχει μια τεχνολογία για την επιτυχία των δημοσίων σχέσεων η οποία, όταν εφαρμόζεται σωστά, μπορεί να βοηθήσει κάθε άτομο ή ομάδα να κερδίσει υποστήριξη για τα έργα και τις επιδιώξεις του.

Στο δωρεάν μάθημα στο διαδίκτυο, Βασικές αρχές των Δημοσίων Σχέσεων, μάθετε:

  • Πώς να προσεγγίσετε το επίπεδο πραγματικότητας του κοινού στο οποίο απευθύνεστε
  • Πώς να χειριστείτε τις φήμες και τις εκστρατείες λασπολογίας
  • Τα θεμέλια για την επιτυχία στις δημόσιες σχέσεις
Ξεκινήστε τώρα >>