Επισκόπησητου Μαθήματος
ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΤΟΥ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

Ζούμε σε έναν επικίνδυνο κόσμο, ένα επικίνδυνο περιβάλλον. Όταν παρακολουθείτε τηλεοπτικές ειδήσεις ή διαβάζετε την καθημερινή σας εφημερίδα ακούτε συνεχώς για ληστείες, βιασμούς, εξεγέρσεις, φόνους, πυρκαγιές, σειμούς, πλημμύρες και λιμούς.

Πιάνετε τον εαυτό σας να αναστατώνεται από ό,τι συμβαίνει γύρω σας; Νιώθετε αβοήθητος και ανίκανος να ελέγξετε αυτά τα γεγονότα; Έχετε ακόμα και την αίσθηση του φόβου μερικές φορές;

Σε αυτό το μάθημα και σε αυτό το αντίστοιχο βιβλιαράκι, ο Λ. Ρον Χάμπαρντ αναλύει το φαινόμενο του επικίνδυνου περιβάλλοντος, παρέχοντας μεθόδους που δεν θα σας βοηθήσουν απλά να ξεπεράσετε τους φόβους σας, αλλά και να βοηθήσετε άλλους. Εφαρμοσμένες σε ευρεία κλίμακα, οι πληροφορίες αυτές επιφέρουν μια τεράστια εφησυχαστική επίδραση και επιτρέπουν στους ανθρώπους να ζήσουν μια πιο ευτυχισμένη ζωή. Χρησιμοποιούμενες σε ατομική βάση, θα βελτιώσουν τη ζωή της οικογένειάς σας, των φίλων και συνεργατών σας.

Ξεκινήστε τώρα >>
Λεπτομέρειες του Μαθήματος

Ευκολία στη Μελέτη

Το μάθημα αυτό είναι σχεδιασμένο να γίνεται το ένα βήμα μετά το άλλο, με ταξινομημένες στη σειρά τις αναθέσεις για διάβασμα, τις εκθέσεις και τις πρακτικές ασκήσεις.

Πριν ξεκινήσετε, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό λογαριασμό στο δικτυακό τόπο των Εθελοντών Λειτουργών. Μόλις συνδεθείτε, το πρόγραμμα στο διαδίκτυο θα σας καθοδηγήσει σε κάθε βήμα του μαθήματος προς την πλήρη ολοκλήρωσή του, με την παροχή βεβαίως όλων των υλικών που απαιτούνται, από το δικτυακό τόπο των Εθελοντών Λειτουργών.

Διάρκεια του μαθήματος

3 με 4 ώρες. Μπορείτε, ωστόσο, να κάνετε το μάθημα με το δικό σας ρυθμό. Με άλλα λόγια, δεν είναι χρονομετρούμενη. Το μάθημα είναι η υπηρεσία μας προς εσάς, δωρεάν.

Υλικά

Βιβλιαράκι: Λύσεις για ένα Επικίνδυνο Περιβάλλον

ή Σαηεντολογία: Θεωρία και Πράξη

Τα υλικά για το μάθημα είναι ενσωματωμένα στο μάθημα στο διαδίκτυο. Με άλλα λόγια, όταν είστε συνδεδεμένοι, μπορείτε να διαβάσετε το υλικό μέσα από το μάθημα στο διαδίκτυο καθώς κάνετε το κάθε βήμα. Ωστόσο, σας συνιστούμε να κατεβάσετε δωρεάν ή να αγοράσετε το βιβλιαράκι, για να ανατρέξετε σε αυτό και να το ξαναδείτε, όταν δεν θα είστε συνδεδεμένοι στο πρόγραμμα μαθημάτων.

Εποπτεία

Κατά τη διάρκεια του μαθήματός σας, θα εποπτεύεστε από τον υπεύθυνο για τα μαθήματα επόπτη στο διαδίκτυο, ο οποίος θα σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε ότι έχετε κατανοήσει και αποκομίσει το μέγιστο όφελος από το υλικό του μαθήματος. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι θα είστε απολύτως ικανοί να εφαρμόσετε τα δεδομένα που περιέχονται σε αυτό. Εάν έχετε οποιεσδήποτε περαιτέρω ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ

Βαθμολόγηση

Κάθε ανάθεση που θα επιστρέφετε, θα ελέγχεται από τον επόπτη του μαθήματος. Σε περίπτωση που οποιαδήποτε από τις αναθέσεις σας χρειάζεται διόρθωση, ο επόπτης σας θα σας τη στείλει πίσω, με οδηγίες για το τι να επανεξετάσετε και να διορθώσετε.

Ολοκλήρωση του Μαθήματος

Μετά την ολοκλήρωση του θα λάβετε έντυπη πιστοποίηση με το ταχυδρομείο.

Βοήθεια

Οι υπηρεσίες των μαθημάτων μας στο διαδίκτυο είναι πάντα στη διάθεσή σας. Αν οποιαδήποτε στιγμή χρειάζεστε βοήθεια με τις αναθέσεις των μαθημάτων σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον επόπτη του μαθήματός σας στο διαδίκτυο, χρησιμοποιώντας το κουμπί Βοήθεια στο πρόγραμμα μαθημάτων σας.Κουμπί στο πρόγραμμα μαθημάτων σας στο διαδίκτυο.Ξεκινήστε τώρα >>
Επιτυχίες

«Έμεινα έκπληκτος από την ηρεμιστική επίδραση που είχαν σε εμένα οι πληροφορίες αυτού του μαθήματος. Συνήθιζα να ανησυχώ με τις ειδήσεις και αυτά που διάβαζα στην εφημερίδα. Μαθαίνοντας αυτά που υπήρχαν στο μάθημα και εφαρμόζοντας τους τρόπους για να μειώσω την απειλή, έχω καταφέρει να φέρω ηρεμία στον εαυτό μου και την οικογένειά μου. Χρησιμοποιώ τις πληροφορίες από την ενότητα "αντιμετώπιση" κάθε μέρα στη δουλειά μου και οι άνθρωποι μένουν κατάπληκτοι με την ικανότητά μου να χειρίζομαι το φόρτο εργασίας μου.

»Αυτό το υλικό είναι ανεκτίμητο. Θα πρότεινα να διανεμηθούν αυτές οι πληροφορίες ευρέως. Έχουν κάνει τη ζωή μου καλύτερη όσες φορές τις έχω χρησιμοποιήσει και ξέρω ότι θα κάνει το ίδιο και για τους άλλους!». – Δ.T.


«Με εκπλήσσει πόσα πράγματα υπάρχουν εκεί έξω που λένε στους ανθρώπους πώς πρέπει να αισθάνονται. Οι ειδήσεις στην τηλεόραση και στο τύπο είναι γεμάτες από "τρομακτικές", σκανδαλοθηρικές ιστορίες που κάνουν τους ανθρώπους να αισθάνονται φόβο και θλίψη.

»Πήρα τις συμβουλές που είναι γραμμένες στο βιβλιαράκι και δεν έχω διαβάσει εφημερίδα ή παρακολουθήσει ειδήσεις στην τηλεόραση εδώ και μια εβδομάδα, και είναι καταπληκτικό! Από τότε που ξεκίνησα αυτό το "πείραμα", είμαι πιο χαρούμενη και στην πραγματικότητα κοιμήθηκα καλύτερα και δεν με έχει πιάσει κατάθλιψη. Πριν αρχίσω, διάβαζα δύο ή τρεις εφημερίδες την ημέρα, και η τηλεόρασή μου ήταν ουσιαστικά στο κανάλι των ειδήσεων όλη μέρα. Θα μπορούσατε να πείτε ότι ήμουν ένα πρεζόνι ειδήσεων, είχα κατάθλιψη, δεν είχα κίνητρο και δεν κοιμόμουν καλά.

»Τώρα, αντί να διαβάζω εφημερίδα, διαβάζω κάτι από τη Σαηεντολογία ή τη Διανοητική, ή κάτι που ανυψώνει το πνεύμα μου. Όσον αφορά την τηλεόραση, σπάνια την ανοίγω κατά τη διάρκεια της ημέρας και το βράδυ, βλέπω τα αγαπημένα μου σόου, χωρίς τις υπερβολές από τα κανάλια ειδήσεων!

»Ποτέ δεν κατάλαβα πόσο πολύ όλα αυτά τα άσχημα νέα με επηρέαζαν, και τώρα νιώθω γεμάτη ενέργεια και ζωή!

»Ευχαριστώ τη Σαηεντολογία και τον Λ. Ρον Χάμπαρντ, ο κόσμος χρειάζεται τη σοφία σας. Θα μάθω περισσότερα, ώστε να μπορώ να βοηθήσω τους ανθρώπους. Μπορείτε να υπολογίζετε σε μένα». – Μ.Γ.

Ξεκινήστε τώρα >>
Γιατί να Κάνω Αυτό το Μάθημα;

Είστε ανήσυχοι για την κατάσταση που επικρατεί στον κόσμο;

Πιάνετε τον εαυτό σας να αναστατώνεται από ό,τι συμβαίνει γύρω σας; Νιώθετε αβοήθητοι και ανίκανοι να ελέγξετε αυτά τα γεγονότα; Έχετε ακόμα και την αίσθηση του φόβου μερικές φορές;

Ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το πώς τα κανάλια κατακλύζουν την κοινωνία με ένα καταιγισμό ειδήσεων σχετικά με τους τελευταίους πολέμους, το χάος και την εγκληματικότητα, όσο μακριά κι αν συμβαίνουν αυτά.

Κατανοώντας γιατί ορισμένα άτομα εμφυσούν όσο πιο έντονα μπορούν στον κόσμο την απειλή και τον κίνδυνο, θα καταλάβετε πώς να ξεπεράσετε τους φόβους σας.

Θα μάθετε απλές τεχνικές που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε, για τον εαυτό σας και τους φίλους σας, ώστε να μειώσετε τη φαινομενική απειλή του κόσμου γύρω σας. Γνωρίζοντας αυτές τις πληροφορίες, μπορείτε να γίνετε πιο ευτυχισμένοι και ήρεμοι, πιο δραστήριοι και να βελτιώσετε την ευεξία και τη σωματική και ψυχική σας υγεία.

Μάθετε:

  • Γιατί μερικοί άνθρωποι δεν είναι σε θέση να επιτύχουν τα όνειρά τους
  • Ποιοι είναι οι «έμποροι του χάους» και πώς επηρεάζουν αρνητικά τη ζωή σας
  • Μεθόδους για να μην νιώθετε πια καταβεβλημμένος
  • Γιατί προβάλλεται αντίσταση σε κάτι που φέρνει ηρεμία στο περιβάλλον
Ξεκινήστε τώρα >>