Επισκόπησητου Μαθήματος
ΕΠΙΣΚΟΠΗΣΗ ΜΑΘΗΜΑΤΟΣ: Η ΤΟΝΙΚΗ ΚΛΙΜΑΚΑ ΤΩΝ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ

Πόσες φορές έχετε ακούσει κάποιον να λέει, "δεν τον καταλαβαίνω";

Μερικές φορές παράλογες, απρόβλεπτες πράξεις φαίνεται να είναι ο κανόνας μεταξύ των συνανθρώπων μας.

Το γεγονός είναι, ότι ποτέ δεν υπήρξε μια εφαρμόσιμη μέθοδος για την αλάνθαστη πρόβλεψη της ανθρώπινης συμπεριφοράς μέχρι τώρα.

Ο Λ. Ρον Χάμπαρντ ανέπτυξε μια τέτοια μέθοδο, και αυτή βρίσκει εφαρμογή σε όλους τους ανθρώπους, χωρίς εξαίρεση.

Με αυτά τα δεδομένα, είναι δυνατόν να προβλεφθεί με ακρίβεια η συμπεριφορά ενός πιθανού συνεργάτη, εργαζόμενου ή φίλου – πριν επιχειρήσετε μια σχέση. Οι κίνδυνοι που εμπλέκονται στην ανθρώπινη αλληλεπίδραση μπορεί να αποφευχθούν ή να ελαχιστοποιηθούν όταν μπορείτε να προβλέψετε πώς θα συμπεριφερθούν οι άνθρωποι.

Κατανοώντας και χρήσιμοποιώντας τις πληροφορίες αυτού του μαθήματος, όλες οι πτυχές των ανθρώπινων σχέσεων θα γίνουν πιο παραγωγικές και πιο ανταποδοτικές. Θα ξέρετε με ποιον να συνεργαστείτε, ποιον να αποφύγετε, και θα είστε σε θέση να βοηθήσετε εκείνους που είναι εγκλωβισμένοι σε άβολες καταστάσεις με άλλους. Φανταστείτε να γνωρίζετε, σε μικρό χρονικό διάστημα, πώς οι άνθρωποι θα συμπεριφερθούν σε κάθε δεδομένη περίσταση. Εσύ μπορείς.

Ξεκινήστε τώρα >>
Λεπτομέρειες του Μαθήματος

Ευκολία στη Μελέτη

Το μάθημα αυτό είναι σχεδιασμένο να γίνεται το ένα βήμα μετά το άλλο, με ταξινομημένες στη σειρά τις αναθέσεις για διάβασμα, τις εκθέσεις και τις πρακτικές ασκήσεις.

Πριν ξεκινήσετε, μπορείτε να δημιουργήσετε το δικό σας προσωπικό λογαριασμό στο δικτυακό τόπο των Εθελοντών Λειτουργών. Μόλις συνδεθείτε, το πρόγραμμα στο διαδίκτυο θα σας καθοδηγήσει σε κάθε βήμα του μαθήματος προς την πλήρη ολοκλήρωσή του, με την παροχή βεβαίως όλων των υλικών που απαιτούνται, από το δικτυακό τόπο των Εθελοντών Λειτουργών.

Διάρκεια του μαθήματος

6 με 8 ώρες. Μπορείτε, ωστόσο, να κάνετε το μάθημα με το δικό σας ρυθμό. Με άλλα λόγια, δεν είναι χρονομετρούμενη. Το μάθημα είναι η υπηρεσία μας προς εσάς, δωρεάν.

Υλικά

Βιβλιαράκι: Η Τονική Κλίμακα των Συναισθημάτων

ή Σαηεντολογία: Θεωρία και Πράξη

Τα υλικά για το μάθημα είναι ενσωματωμένα στο μάθημα στο διαδίκτυο. Με άλλα λόγια, όταν είστε συνδεδεμένοι, μπορείτε να διαβάσετε το υλικό μέσα από το μάθημα στο διαδίκτυο καθώς κάνετε το κάθε βήμα. Ωστόσο, σας συνιστούμε να κατεβάσετε δωρεάν ή να αγοράσετε το βιβλιαράκι, για να ανατρέξετε σε αυτό και να το ξαναδείτε, όταν δεν θα είστε συνδεδεμένοι στο πρόγραμμα μαθημάτων.

Εποπτεία

Κατά τη διάρκεια του μαθήματός σας, θα εποπτεύεστε από τον υπεύθυνο για τα μαθήματα επόπτη στο διαδίκτυο, ο οποίος θα σας βοηθήσει να εξασφαλίσετε ότι έχετε κατανοήσει και αποκομίσει το μέγιστο όφελος από το υλικό του μαθήματος. Το τελικό αποτέλεσμα είναι ότι θα είστε απολύτως ικανοί να εφαρμόσετε τα δεδομένα που περιέχονται σε αυτό. Εάν έχετε οποιεσδήποτε περαιτέρω ερωτήσεις, επικοινωνήστε μαζί μας εδώ

Βαθμολόγηση

Κάθε ανάθεση που θα επιστρέφετε, θα ελέγχεται από τον επόπτη του μαθήματος. Σε περίπτωση που οποιαδήποτε από τις αναθέσεις σας χρειάζεται διόρθωση, ο επόπτης σας θα σας τη στείλει πίσω, με οδηγίες για το τι να επανεξετάσετε και να διορθώσετε.

Ολοκλήρωση του Μαθήματος

Μετά την ολοκλήρωση του θα λάβετε έντυπη πιστοποίηση με το ταχυδρομείο.

Βοήθεια

Οι υπηρεσίες των μαθημάτων μας στο διαδίκτυο είναι πάντα στη διάθεσή σας. Αν οποιαδήποτε στιγμή χρειάζεστε βοήθεια με τις αναθέσεις των μαθημάτων σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τον επόπτη του μαθήματός σας στο διαδίκτυο, χρησιμοποιώντας το κουμπί Βοήθεια στο πρόγραμμα μαθημάτων σας.Κουμπί στο πρόγραμμα μαθημάτων σας στο διαδίκτυο.Ξεκινήστε τώρα >>
Επιτυχίες

«Από τότε που εξοικειώθηκα με το βιβλιαράκι Η Τονική Κλίμακα των Συναισθημάτων, άρχισα να τα πηγαίνω καλύτερα με τους ανθρώπους. Από τη μελέτη και την εφαρμογή αυτής της τεχνολογίας, έχω λάβει τεράστια οφέλη και στο διάστημα που εφάρμοζα τις πρακτικές ασκήσεις του μαθήματος, ευχαριστήθηκα την επικοινωνία με πολλούς ανθρώπους.

»Χρησιμοποιώντας την Τονική Κλίμακα και τη γνώση του πώς να τη θέσουμε σε εφαρμογή, έχω επανεξετάσει πολλά γεγονότα της ζωής μου και έχουν αλλάξει οι σχέσεις μου με τους ανθρώπους. Οι γείτονες και οι πωλητές σε καταστήματα έπαψαν να με ενοχλούν. Κάνοντας τις ασκήσεις, ήταν ευχάριστο να βλέπω χαμόγελα και ικανοποιημένα πρόσωπα ανθρώπων.

»Με αυτή τη γνώση και τις δεξιότητες για να αυξήσεις το συναισθηματικό τόνο των άλλων – όλα είναι δυνατά! Η ζωή γίνεται πολύ πιο ενδιαφέρουσα, πιο χαρούμενη». – N. M.


«Η Τονική Κλίμακα των Συναισθημάτων είναι ένα εργαλείο που μου επέτρεψε να αξιολογήσω τη γενική διάθεση των άλλων και πώς θα αντιδράσουν σε ορισμένα σχόλια. Αυτό και μόνο παρέχει ένα τρομερό όγκο πληροφοριών σχετικά με το πώς θα αντιδράσει ένα άτομο.

»Μόλις απόψε χρησιμοποίησα αυτή την τεχνολογία και αξιολόγούσα τους φίλους μου. Κάνανε παράπονα και μιλούσαν για τα αρνητικά σημεία ενός φίλου, και εγώ παρατηρούσα ότι αυτό τους κατέβαζε στην αρνητική τονική κλίμακα. Ωστόσο, τα εργαλεία που μου δόθηκαν από το μάθημα για την Τονική Κλίμακα των Συναισθημάτων μου επέτρεψαν να το αναγνωρίσω αμέσως αυτό, και γρήγορα να αντιδράσω ασχολούμενος μαζί τους με υψηλότερο τόνο, και να τους φέρω ψηλά στην τονική κλίμακα συναισθημάτων.

»Κανονικά θα με είχε επηρρεάσει αρνητικά αυτό το θέμα και θα είχα σοβαρέψει αλλά τώρα συνειδητοποιώ τις επιπτώσεις που έχουν τα σχόλια και το γεγονός ότι τα σχόλια αυτά, που προβάλλουν μια ιδέα –που δεν ήταν μια ωραία ή θετική ιδέα– οδηγούν προς τα κάτω τους ανθρώπους στη τονική κλίμακα.

«Ποτέ πριν δεν είχα βρει ένα εργαλείο που να λειτουργεί με τέτοια συνέπεια και να είναι σε θέση να βελτιώσει τη διάθεση κάποιου. Απόψε, όταν ένας συνάδελφος ήταν πολύ ευερέθιστος καθώς η σύζυγός του του μιλούσε στη θλίψη, ήμουν σε θέση να τον ανεβάσω στην τονική κλίμακα, και παρατήρησα ότι αυτός με τη σειρά του στράφηκε με ευχάριστο τρόπο προς τη γυναίκα του βοηθώντας τη να ανέβει στον τόνο.

«Αυτό το εργαλείο είναι μια από τις δεξιότητες που έχω αποκτήσει, και δεν ξέρω πραγματικά πώς επιβίωνα δίχως να το γνωρίζω». – Σ. Χ.

Ξεκινήστε τώρα >>
Γιατί να Κάνω Αυτό το Μάθημα;

Νιώθετε Απογοητευμένοι από τους Άλλους;

Πόσο μεγαλύτερες θα ήταν οι πιθανότητες επιτυχίας μας, εάν μπορούσαμε να προβλέψουμε εάν αυτός με τον οποίο θα συναντηθούμε θα είναι τίμιος ή ανέντιμος; Ίσως να χρησιμοποιείτε την προσωπική σας εμπειρία ή να ακολουθείτε «το ένστικτό» σας για ένα άτομο. Είτε έτσι είτε αλλιώς, πρόκειται στην καλύτερη περίπτωση για καθαρή τύχη.

Χρησιμοποιώντας την Τονική Κλίμακα των Συναισθημάτων, μπορείτε να προβλέψετε με ακρίβεια τη συμπεριφορά, τις αντιδράσεις και το επίπεδο ηθικής εκείνων που συναντάτε και να προβλέψετε τι θα προκύψει από τη συναναστροφή σας με τέτοια άτομα . Εφαρμόζοντας τις πληροφορίες αυτού του μαθήματος, μπορείτε να μάθετε πώς να κρίνετε τους ανθρώπους με ακρίβεια και έτσι να διασφαλίσετε για τον εαυτό σας ένα πιο βέβαιο και ευτυχισμένο μέλλον.

Στο δωρεάν μάθημα στο διαδίκτυο, Η Τονική Κλίμακα των Συναισθημάτων, μάθετε:

  • Τους διαφορετικούς συναισθηματικούς τόνους και τα χαρακτηριστικά καθενός από αυτούς
  • Μια δίλεπτη διαδικασία για την εκτίμηση του τόνου κάποιου
  • Πώς να προβλέψετε τη συμπεριφορά ενός ατόμου απλώς και μόνο από τη σωματική του κατάσταση
Ξεκινήστε τώρα >>