ΦΕΣΤΙΒΑΛ «GOOD IN THE HOOD» ΤΟΥ ΠΟΡΤΛΑΝΤ

ΟΡΕΓΚΟΝ, ΗΠΑ
8 Ιουλίου 2019

Οι Εθελοντές Λειτουργοί της Scientology προσφέρουν πρακτική βοήθεια στην κοινότητα.

Οι Εθελοντές Λειτουργοί της Εκκλησίας της Scientology του Πόρτλαντ γιόρτασαν την ποικιλομορφία με άλλες κοινοτικές ομάδες στο τριήμερο Φεστιβάλ «Good in the Hood» (Αγαθοεργία στη γειτονιά) στο Κινγκ Σκουλ Παρκ του Πόρτλαντ.

Το «Good in the Hood» είναι ένα πολυπολιτισμικό φεστιβάλ μουσικής, τεχνών και φαγητού – μια κοινοτική εκδήλωση που πραγματοποιείται στο Βόρειο Πόρτλαντ τα τελευταία 27 χρόνια.

Οι VM απεικονίζονται με τη Γραμματέα του Φεστιβάλ «Good in the Hood».

Το φεστιβάλ εστιάζει στην τοπική μαύρη κουλτούρα, καθώς και στη μουσική, το φαγητό, τις τέχνες και τις χειροτεχνίες. Υπάρχουν επίσης ενημερωτικά περίπτερα για τις τοπικές κοινοτικές υπηρεσίες και μια παιδική χαρά για τα παιδιά.

Οι Εθελοντές Λειτουργοί συμμετέχουν στο Φεστιβάλ «Good in the Hood» εδώ και πάνω από μια δεκαετία. Κάθε χρόνο, στήνουν τη φωτεινή κίτρινη τέντα τους και ξεναγούν τους ανθρώπους στα πάνελ, βοηθώντας τους να ανακαλύψουν πώς να βελτιώσουν τις συνθήκες και να επιλύσουν τα προβλήματα στη ζωή τους. Φέτος έδωσαν ιδιαίτερη προσοχή στην ενημέρωση κατά της χρήσης ναρκωτικών και στο πρόβλημα των αστέγων.

Οι VM παραδίδουν Βοηθήματα Νεύρων σε ευγνώμονες συμμετέχοντες στο φεστιβάλ.

Παρέδωσαν επίσης βοηθήματα της Scientology, τα οποία είναι τεχνικές που αναπτύχθηκαν από τον Ιδρυτή της Scientology, Λ. Ρον Χάμπαρντ, που παρέχουν ανακούφιση και επιταχύνουν τη θεραπεία, αντιμετωπίζοντας τους πνευματικούς και συναισθηματικούς παράγοντες που σχετίζονται με το άγχος και το ψυχικό τραύμα. Επίσης, διένειμαν αντίτυπα του DVD της Scientology: Εργαλεία για τη Ζωή, που περιέχουν απλή τεχνολογία που μπορεί να χρησιμοποιήσει ο καθένας για να βελτιώσει τη ζωή του.